Vivre!

Ringde vet idag igen, Vivre trampade av sig sitt omslag igår i hagen:/ så Susanne hjälpte mig göra ett nytt. Men det verkade som att det inte var någon fara! Ingen feber idag och benet var inte svullet. Vet tyckte ja kunde ta av det nya omslaget nu med:) så ska göra det ikväll och gå en promenad med henne:) är hon bra kan jag sätta igång henne på söndag! Så Det hoppas jag starkt på nu!! Min lilla älskling är så duktig med, blev bara lite stressad när midde gick ut till hagen men sen var hon lugn:) hon växer hela tiden<3


Kommentarer
Postat av: othilia

Tränar du? Om du gör.. har du något tips på vad man kan göra? Har lite dåligt med inspiration just nu :( KRAM!

2012-01-12 @ 11:02:15
URL: http://oothilia
Postat av: Jessica:)

menar du typ på gym? så gör jag det inte tyvärr.. men försöker gå några gånger i veckan, har satt mål på att gå tre ggr nu:) Plus ridningen då:)

Sen beror det på vad du är ute efter för träning? Finns jätte mycket enkla träningsövningar man kan göra hemma som går fort! Sett en del på youtube, mycket skit men man får leta lite:) Tack för att du läser min blogg och tack för kommentaren:)

2012-01-12 @ 17:23:25
URL: http://jessetessan.blogg.se/
Postat av: Nelly

Å vad roligt att du ev får börja sätta igång henne :) O vad skönt att höra att hon mår rätt bra, jag var ganska orolig för Vivre ett tag, även fast jag inte träffat henne men, du vet hur det är ;)

2012-01-12 @ 17:34:21
URL: http://litenponniii.blogg.se/
Postat av: Camilla

Stackars lilla Vivren!

2012-01-12 @ 22:44:16
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0