Ridningen igår!

Oj vad jag är trött!! Känner mig som en zombie:O
Igår var det lite provridning, gick bra tycker jag. Hon verkade lugn även fast Vivre har på smått cp-humör;) blev en avkastning dock, he he men det gick bara bra som tur var!! Sa att hon skulle fundera på saken och ev provrida en gång till:) så nu är vi spända av förväntan vivre och jag:)

Hepp dax för lite jobb strax!!


Forts från föregående inlägg!

Nu så! Hann inte skriva klart igår ju! Det kommer en tjej och provrider Vivre senare idag, har sökt om medryttare:) känner dels att det är bra att det inte bara är en person som rider henne. Och sen har jag vissa perioder som jag jobbar skit mycket! Och då är det svårt att orka/hinna med att rida så mycket som krävs! Jag ska ju tävla sen med så hårdträningen får jag stå för, och medryttaren kan ju hoppa henne och rida ut och så;)
Det är lite så planeringen ser ut för tillfället:) om ett par veckor ska jag boka in lektioner för Monica med! Men först ska vi jobba lite hemma;)

Hej svejs så länge!!


Nattis

En liten nattrad kanske? Eller morgon rad snarare, shiet vad klockan går! Jobbat med Taulis ikväll, gick sketa bra! Drog ut lite på tiden men känner att jag gjorde en bra stängning iaf!:) Ligger i sängen och lyssnar på Amanda Fondell - True Colors <3 Funderar på när jag ska gå upp imorgon tro? Måste ju inte upp spec tidigt, men har lite saker att göra? Hmmm... Två kanske? Haha xD Ne, får nog gå upp halv två, måste fixa lite! Klockan fyra kommer en tjej och provrider Vivre!!:D Ojsan nu dör datorn när som helst, SORRY!!! God Natt:)

Ridhuset och massa spån!!

Hajjemen har öst in spån ihop med Susanne och hennes mamma på fm! Så nu har vi spån ett par månader igen;)
Varit och ridit i ridhuset med lilla giisen med:D var lite väl kul att det var två andra hästar där inne! Var av en av dom hoppade, ha ha! Blev lite som att sitta på en gunghäst emellanåt xD
Annars gick det mycket bra, hon var lugn och fin! Nästan som att hon blev lite trött på slutet:O gjorde ett par hyfsade galoppfattningar med! Helt okey ridpass:)

Hepp dax för en dusch och sen mat!!!! Blir jobb sen ikväll med;)

See yaaaa:D

Vivre tycker det känns lite konstigt att bara stå där, mamma e lite jobbig och ska ta massa kort xD


Morrn Morrn

Tihii gett hästarna frukost och släppt ut dom:) Vivre har hittat en ny bästa kompis med, stallkatten Bella! Stod och myste, men lite konstigt var det allt! Nu blir det jobb, 11.30-20! Men först en dusch;)

Galopperat och nu revy!!

Igår fick Vivre vila, hon är ju under igång sättning:) idag har vi varit i ridhuset igen, kom in en annan ponny, oj oj oj vad spännande det var!! Ha ha xD
Det gick så bra så att rida, red ca 25 min bara:) galopperade en väldans massa varv! Det tyckte hon var kul, och jag med:D men mina ben blev som spaghetti, ha ha. Det känns inte just när jag står upp i galoppen, men när jag ska sakta av!! Hjälp jag orkar bara inte driva och då dör hon med xD bara att träna på helt enkelt!
Sitsen och balansen kändes lite bättre idag, tidigare i veckan var det katastrof!! Tyngden på tårna och kroppen framåt lutad:S men idag sträckte jag upp mig lite! Tänk vad "bara" sex veckor utan ridning kan få en att tappa??!!

Hepp, nu börjar strax akt två i Tibro revyns föreställning!! Det gillas:D

Vivre på väg att åka till ridhuset och galoppa:D


Tömkört idag!!

Super bra ledig dag!! Lagat nyttig middag som ja ska ha till jobbet imorgon:) fikat med gulliga Annelie<3 och sen pizza, kaffe och massa tjöt med bästaste emma<3

Åkte upp till ridhuset med Vivre mitt på dagen med! Var mysigt:) tömkörde lite, det gick bra, fast jag är ganska dålig på det xD men ska bli expert!! Tihii sen busade jag och Vivre med, släppte henne lös och sen sprang vi båda runt där och fjantade oss, tur att ingen såg xD Vivre tyckte det var skit kul!! Bockade och svängde med huvudet och undrade vad jag skulle hitta på härnäst! När jag sprang och svängde, tvärnitade och sprang åt andra hållet! Allt med Vivre hack i häl! xD hon är som en stor hund, så himla kul!!:D

Hepp sova nu då kanske?:)

Vivre undrar lite hur lång tid det tar att fixa klart inför tömkörningen? Duktig häst som står still<3


Ridit idag!!!:D

Vem har den bästa hästen tro?? Tihiii jo jag!! Vivre var så duktig!! Har inte riktigt vant mig vid att hon vuxit upp, typ iaf;) var bara lite pigg och så men inga dumheter alls!! Blir ridhuset imorgon med, ska Longera/tömköra och kanske rida en sväng med<3
det e nog första gången det bara är jag å giisen som åker upp! Brukar ju alltid vara någon med.. Men dax att pröva på detta med:D blir lite jobbigt att bära in alla saker i ridhuset bara xD hoppas ingen mer är där för dom kommer inte få plats!!;)

Hepp sova nu faktiskt!! Ska fika med bästaste Annelie vid 17 och på kvällen blir det umgås med underbara emma! Tror det blir något som börjar på pi och slutar på zza;)


Imorgon Gäller Det:D:D:D

Jupp jupp jupp! Imorgon gäller det! Efter X antal veckor så ska jag börja rida mitt lilla monster igen<3 Hoppas hon håller sig i skinnet^^ Tihiii;P Kommer ta det säkra före det osäkra och åka till ridhuset! Känns bäst i och med att det är halt ute. Och mörkt när jag kommer hem. Och att Vivre kanske e lite knas;) Eller så är hon huuuur snäll som helst! You never knoooowww:P Hepp om man ska sova strax då? Åka till jobbet halv sju, tyyyp! Åååhhh vad jag längtar tills imorgon<3<3 God Natt Allaaaaa:)

Tagga tagga:D

Ha ha jag ställde fem olika alarm imorses! Det tog bara en kvart, tjugo min att gå upp då xD laddar för sovmorgon imorgon istället;) meeen kommer säkert vara oförskämt pigg då! Brukar bli så ganska ofta när jag är ledig dagen efter jag festat:O

Stallet är klart och hästarna är ute och mätta! Nu ska jag försöka mig på att reda ut mitt hår.. Hmmm funderar skarpt på att väcka lilla syster som ligger och sussar gott:P
Duscha och göra mig fräsch efter det! Är ju lite små äcklig av mig, ha ha ha!! En fläta i håret för bästa lockarna och Systemet ska få sig en omgång och Ica lika så! Sen är det nog bara att äta middag och börja fixa sig kvar:D

Wohoo prettyy awesome night kommer det bli!:D längtar tills alla kommer^^ jäklarns, måste ju städa klart med!! Lätt glömt;)


Trött fast ändå inte!?

Så var det det här med att sova nu igen.. Hmm? Funderar skarpt på att ställa ett till alarm så jag kommer upp!':P helt sjukt att ja inte kan sova!! Är trött men i huvudet snurrar typ tusen tankar:/

Blir fett kul och mycket folk imorgon i vilket fall:) om jag nu inte däckar först av alla xD

hepp då ska man upp om ca sex timmar! En stor kopp kaffe då och sen släppa ut pållarna<3


Svårt med sömnen:/

Lite små klurigt att både jag och emma har svårt med sömnen på samma gång? Vi håller ju igång båda två med massa saker!! Man borde ju bli trött då??!! Men icke! När jag jobbat imorgon har jag jobbat åtta dagar i sträck! Och 68.5 timmar typ! Deeeet är rätt mycket?? Hade nog inte klarat det om jag skulle behövt hålla igång hästen! Tur att kaffe finns oxå;)

Asså det är verkligen inte bra att jobba så många stängningar i rad? Upptäckte jag nu xD satan ja har vänt på dygnet totalt!! klockan är liksomp tre??!! Och jag har bara inte lust alls att sova? Visst jag börjar bli rätt trött men känner mig konstig?:/ ska upp tjugo i tio imorgon med, skjutsa syrran till skolan! Och imorgon jobbar jag till halv elva och sen party på lördag? Sena kvällar stil Rolling in alltså! Hoppas ja är så jäkla trött på söndag att jag bara sover då!! Börjar klockan åtta på morgonen på måndag med leverans!!

Ne Jessica dax att somna kanske?? Annars skulle jag nog säkert skriva tre gånger så långt inlägg!!:O


Duktig giiiisss hahaha

Åh vad jag hatar datorer ibland alltså!! Skrev precis ett inlägg och sen råkar man trycka på EN knapp så försvinner alltihop så får man börja om??!!! BAAAHHHHH I vilket fall så gick jag på promenad med Vivre igår igen, tycker att det e bra att hon får slippa hagen lite:) Det gick bra, rätt spänd och på alerten men bara en gång som hon flängde iväg^^ ÅÅhhh vad jag längtar till nästa vecka när jag får börja sätta igång henne<3 Jobbat lite idag annars, kortpass skönt! Imorgon blir det städa lite och göra playlist inför lördagen! Får göra resten av städningen och inhandla saker på lördag när jag har mer tid!:) Ska ju jobba 16-22.30 imorgon med:P Heppssss gå en promenad med syrran nu då och sen käka lite kanske?:)

Vivre update!!

Okey Vivre update igen nu då! Pratade med vet idag eftersom jag tyckt i några dagar nu, att Vivre varit lite varm vid kronranden och strålen.. Men eftersom att hon ej har feber eller svullnad och beter sig som hon brukar.. Så ska Vivre stå en vecka till och bara va i hagen. Sen kan jag börja sätta igång henne:)

Hoppas inget händer nu så att jag kan rida henne igen<3


Kämpar mig upp!!'

Bahhhh tänkte gå upp typ tolv och nu är klockan ett??! Förstår inte varför det ska vara så svårt? Först kan man inte somna och sen orkar man inte gå upp?
Skulle gått ut och gått med Elin idag men vi hade missuppfattat varandra. Hon trodde vi skulle gå på kvällen och jag jobbar ju då så måste gå på dagen xD men men vi kanske ska gå imorgon en sväng istället:)
Nu kommer det svåra bara att gå ut och gå iaf! Men det ska jag banne mig göra nu!!! Ska försöka hitta en mp3 bara någon stans i huset!!!:P


Blev en lång dag:P

Hmm borde nog sova? Klockan är nu efter fyra på morgonen? Och jag har nästan mycket att göra imorgon?:)
Jobbat med bästaste Jenny ikväll:D fett najjs!!! Nu har jag bara två stängningar kvar att jobba denna vecka och två korta pass! Sen får jag faktiskt ledig helg!! Så jävla najjs!!!:D

Hepps se lite till på tv och sen sova:) hörs imorgon;)


En vanlig dag helt enkelt!

Jaa det har inte hänt många knop idag! Eller ja typ inget intressant xD
Var i stallet en vända och fixade, sedan demolerade jag och syrran pepparkakahuset:D jobbat har jag gjort med, 16-02! Var typ inga gäster alls, så lite lång tråkigt. Men man får tycka att det är lite skönt oxå ibland;)
Hepp måste sova nu, upp om mindre än sex timmar!! Måste ringa vet och rådfråga ang vivre, hon känns lite varm i hoven:/


Det gick ju bra:)

Jaa summa sumarum så blev det ju inte någon direkt olycksdag igår?:) mycket bra! Stängningen gick kanoners faktiskt!:D nu hoppas vi bara på att det går lika bra ikväll:P
Hepp dags att ta itu med dagen kanske? Hmm, vad skulle jag göra mer idag än att åka till stallet tro??


Passagen var rätt snygg;)

Omg undrar om det är rekord att en häst frivilligt går i passage ca 75 meter? Ha ha, med andra ord blev det en promenad för Vivre idag!:) tur att jag hade kedjan på xD
Ska bli smått roligt att rida ut på henne i skogen??? Tänkte åka till ridhuset första vändorna!!
Om allt går som det ska, åker jag dit på söndag! Så får hon motionera lite lätt där först:)

Hepp, slappa en liten stund till trir jag! Sen pynta ut rummet, stallet en liten sväng igen och sen jobb 18-04!:D


Fredag den trettonde!!!

Jajjemen då var det den dagen på året som alla fruktar! Ska försöka skriva upp allt dåligt som händer idag. Och sen göra en sammanfattning om det är värre än vanligt! xD
Dagen har redan börjat med tre dåliga saker inom loppet av fem min xD
1. Syrran försov sig till skolan
2. Jag orkar inte skjutsa henne så hon får cykla
3. Jag tappade min ajjfån i golvet!
4. Upptäcker att jag är klibbig under armarna??? Blir aldrig det:O lika med att jag glömde ta på min special roll-on i tisdags!

Jupp så det är väl bara att hoppas på att inget förskräckligt händer nu då!!!:/
Hepps dags för frulle och sen stallet!:)


Vivre!

Ringde vet idag igen, Vivre trampade av sig sitt omslag igår i hagen:/ så Susanne hjälpte mig göra ett nytt. Men det verkade som att det inte var någon fara! Ingen feber idag och benet var inte svullet. Vet tyckte ja kunde ta av det nya omslaget nu med:) så ska göra det ikväll och gå en promenad med henne:) är hon bra kan jag sätta igång henne på söndag! Så Det hoppas jag starkt på nu!! Min lilla älskling är så duktig med, blev bara lite stressad när midde gick ut till hagen men sen var hon lugn:) hon växer hela tiden<3


Vivre var lugnare nu:)

Vivre var lite lugnare nu ikväll när jag kom upp, det har jag att tacka midde för!! Duktig häst<3 fast sen välte hon skottkärran och då fick hon lite fina smeknamn xD

Imorgon blir det stallet tidigt, efter det träffa Johanna en sväng! Och sen jobba, tillbaka till stallet och sen försöka mig på att orka gå en promenad?:-)


Update Vivre!

Okey så här ligger det till! Vi slapp med nöd och näppe att åka till kliniken, vet drog ut spiken på plats istället, spolade med jodopax samt gav stelkramp och penicillin! Sedan fick hon även jodopax-omslag runt tassen:)
Så nu blir det boxvila idag och imorgon! Tempa två ggr per dag och ge penicillin i fyra dagar till. Och så byta omslaget på tassen. Ska strax åka upp och titta till henne nu igen. Har lagt in grangris till henne i boxen så hon har lite att göra:) men först en sväng till Apoteket!


Inväntar vet

Inte kul alls, Vivre har trampat på spik:S väntar på vet nu som kommer om ca tjugo min! Usch min stackars lilla giiis<3


Ajaj i vivres tass/ben

Detta var ju inte bra alls.. Vivre var skit halt när Susanne tog in henne förut ikväll.. Åkte upp efter jobbet och kikade på henne, kan knappt stödja på hö bak:/ stackars min lilla ponny<3 ska åka upp tidigt imorgon och se hur det ser ut, blir ev ett telefon samtal till veterinären...
Usch jag blir så jäkla orolig när det händer något:S hoppas det bara är en vrickning och inget mer.. Eller att hon är bra imorgon<3

Puss och god natt på er!!


Najjs najjs!

Igår, fredag, var helt underbar!! Red ut med Maria och Vivre skötte sig as bra! Hon har stått och vilat i typ tre veckor nu! Sen tjejkväll hos Elin tillsammans med Linda, Lotta och Mikaela!! Tre rätters blev det:) tog ett par glas vin så sov på soffan;)
Dagen till ära börjades med gott kaffe och film! Sen blev det jobb, flöt på bra! Kom lite för lite gäster för en gångs skull xD och ikväll har jag gått en promenad:)

Hepp sova nu! Ska upp tidigt och försöka rida i halkan! Får se om det går:S pöss och God natt :-)

Bilder från igår;) måste försöka lägga upp bilder oftare från mina dagar;)


Ledig.dag NOT!!

Oj vad fel man kan ha! Tur att ja har kära Annelie<3
Ingen ledighet för mig idag inte!! Blir ett tio timmars pass ikväll:O känner mig smått (väldigt) ilsk just nu!!! Jävla skit vecka, tror nog inte det har varit något bra med denna!! Skulle ju myst med min häst riktigt ordentligt idag, och pappa ska göra gourmet mat ikväll:/ missar allt!! Elin skulle ja träffa en sväng med ju<3

Hepp dax att byta om nu då, ska mocka och så först innan jobbet med!


Ledig dag^^

Hajjemen ledig idag!!:D sov till halv tolv, så jäkla gött med elva timmars sömn;) och nu har jag ätit en nyttig och bastant frukost! Kommer inte vara hungrig mer idag typ xD

Blir stallet en sväng med;)


Nyårs helgen:)

Omg! Nyår var awesome från början till slut!! eller ja, minns ju bara halva kvällen? xD dagen efter var väl ett kapitel för sig, eh inget bra.. Men det ingick faktiskt i min plan;)
Måndag på jobbet var heller inget kul, började dagen med att vara väldigt trött och blev sen väldigt arg.. Mer än så tänker jag inte skriva.

Tisdag har varit rolig^^ driven med bästa Jenny brukar pigga upp;) sen berättat för min häst att vi till helgen ska sätta igång med seriös träning! Hon blev glad:D men sen sa Susanne att det skulle bli storm:/

Hepp dax för lite tv:)



RSS 2.0