Partajjj igår!

Skrev precis massa text men råkade tryck på någon knapp så allt försvann!!! Så nu skiter jag i att skriva om, ORKA!! Hade iaf en skit kul kväll igår, totally awesome från början till slut!!

Idag var Elin med och red ut en sväng, mycket trevligt... Förutom kossorna för dom rörde på sig och Vivre blev skiiit rädd, gick nästintill omkull:O Men men shit happens, nu ska ja kolla lite tv och sen sova!!

Jobb imorgon 16-22.30!



Tradera!

Drar strax till mölltorp och Camilla nu! Kakan är lite dålig i benet så hon skulle ta med sig Chaca istället, får se vad Vivre säger om det!;P

Har råkat fastna på Tradera nu igen med, hoppas jag vinner mina saker nu! Massa bra hästsaker:D:D


Längesen, men inget bra...

Vet att jag inte har skrivit på typ tusen år men har haft häcken full som man säger på ren svenska! Kände bara för att skriva av mig lite, fick en stor negativ våg över mig precis och allt känns bara skit! Inte allt kanske men alldeles för mycket iaf... Vet inte hur jag ska lösa vissa saker, och vet inte hur det blir med en massa annat..
Känner mig jävligt ensam, vet inte om jag har satt mig i denna sitsen själv? Eller om det är för få som egentligen bryr sig?
Orkar inte hålla på och jaga runt, vill bara ha någon nära, någon som jag kan lita på... Verkar som att det utbudet är helt tömt för tillfället...
Usch jag vet inte hur jag ska förklara alls, men ni behöver inte förstå, det begär jag inte. Vill bara få ur mig skiten på något vis!!

*suck* fan att det ska va så svårt med allt, vet inte vad jag ska göra? Inget tycks fungera... Men jag får väl klara mig själv då, ser ut som det enda rätta just nu... Och det enda alternativet jag har?



KvällsUppdatering:)

Hehe jaa som sagt skulle kolla runt lite på telefoner dag *hmpf*... Slutade med att jag kom hem med en Iphone4! Haha, vad värre är att jag inte fattar något? Man ska tydligen ladda ner ngt som heter Itunes, jaa det har jag gjort men sen då? xD Stod att man ska flytta saker lite hit och dit eller ngt, äh jag fattar nada! Så brorsan kunde kanske hjälpa mig lite imorgon! Känner mig skit dålig och gammal men sånna där jätte tekniska saker är konstiga xD Jaja det blir nog bra..

Nej jag borde sova, ska upp kvart i sju och jobba sen... Men jag är själv hemma och har lite svårt att sova då:/ Brorsan kommer la hem sen men vet inte när? Ne jag får nog ta kudden och täcket och lägga mig i soffan framför Tv:n! Det brukar fungera hyffsat, vill gärna sova lite:)

Imorgon efter jobbet ska jag och Elin till systemet, sen ska jag rida Vivre och så avslutar jag dagen med att dela en pizza med EmmaPemma^^ Brorsan slutar inte förrän halv elva på kvällen så vi får väl ta itu med min lilla teflån då helt enkelt! OMMMM jag inte hittar någon på jobbet imorgon som förstår sig på det!:P Nej men usch vilket sketet inlägg det råkade bli xD Bara massa schabbel och inget vettigt? xD Jaja, det blir lätt så när jag är hemma själv och känner mig ensam! Tänk om ändå jag hade haft en riddare! Hahaha:P






Come On Let's Go

Jupps igår red syrran Vivre i ridhuset:) Det gick jätte bra, är lite stolt faktiskt:P Hon fick rida lite serpentiner och rakriktningar, upptäckte efter halva tiden att Vivre var halt, typiskt. Men red lite till, bra att röra på pållarna om dom inte är super halta! Idag ska jag gå en promenad i skogen med henne, bara så hon får röra på sig! Och imorgon kan jag nog rida som vanligt^^ Och sen nu ska vi börja med ett träningsschema har jag tänkt!!:D:D

Idag ska jag in och kolla lite på ny telefon! Spännande, har inte helt planerat att köpa en just idag, men ska kika runt lite! Ica blir det en sväng till oxå men först till Emma! Har bjudit in mig själv på lite kaffe:P

Vad gör ni idag då?:)


JAhaaa

Yesss då vart det tisdag då! Tror jag iaf? Skjutsade brorsan till jobbet förut och nu sitter jag och skriver prov, typ! Känns ganska så bra idag, blir lite trött emellanåt men nu har jag iaf varit feberfri i 24 timmar, yeahy^^

Dagens upplägg? Hmm, har väl ett par saker som ska fixas iaf. Måste verkligen ringa ett samtal, jag är expert på att skjuta upp saker! Sedan ska jag hämta brorsan vid fyra och syrran ska rida Vivrusen ikväll igen:) Sen ska jag bara ta det lugnt!

Hepps dags för brunch med syrran! See yaaaa


Nu är det bevisat!!

Jaha ja, då var man inte frisk än? Asså jag fattar inte!!:O För en gångs skull när jag inte har varit i stallet fast jag är sjuk och jag har bara legat hemma! Varit super duktig! Men jag är fortfarande lika sjuk som om jag blir när jag håller på och åker runt fast jag är sjuk? Fattar ni ? xD DET SPELAR ALLTSÅ INGEN SOM HELST ROLL!! MAN BLIR FRISK LIKA LÅNGSAMT OM MAN LIGGER HEMMA SOM OM MAN ÅKER RUNT OCH FEJJAR!!!! Då var det kollat!

Jag ska åka till stallet sen iaf, syrran ska rida Vivre för första gången xD Ni kanske tycker att det är lite korkat då hon har stått så länge? Men nu är det som så att jag inte har något val... Tänkte longera henne innan lite så hon får springa av sig det värsta först:) Sen har jag ett ganska stort problem, eller jag tror att jag har det... Vem ska ta hand om min lille pålle när jag åker till Grekland om ca en månad??:/

Hepps nu ska jag väl äta lite frukost då:)







Lite djupare tankar

Yeahy ja har inte haft feber på flera timmar nu!!:D:D Har gått en runda i kvarteret, kändes som att man behöver lite frisk luft för att bli frisk! Pratade med kära Maria i telefon med<3

Nu ska jag kolla lite mentalist, är sjukt sugen på pizza men det är stängt överallt som tur e!


Om man ska bli lite sentimental så måste jag säga att man blir sjukt sugen på att gifta sig och skaffa barn alltså. Det är så himla många nu som man känner på ett eller annat sätt som gör det! Börjar snart tro att jag kommer bli sist xD Haha, nej men det är inte många singel-kompisar man har kvar? Just nu trivs jag som singel alltså, helt klart! Men vet att jag kommer tröttna efter sommaren... När det blir kallt igen, då vill man ju ha någon som hjälper en att värma sängen på nätterna lixom?:)

Ne nu ska jag väl se om jag kan hitta någon liten lägenhet, eller ett pytte hus så att jag kan starta upp något iaf! Jag får göra det jag kan så får man se vart det leder!:)


Vivre Står:/

Usch alltså och jag som var så taggad?? Var ju lite snäll och gav Vivre hela två dagar semester nu veckan. För nu ska vi fixa hårdträning sen tänkte jag... Men nu är ju jag sjuk så kan inte rida?? Och med idag har hon stått fyra dagar? Hon kommer vara helt knäpp sen juueee:/ Den enda som kan rida Vivre förutom jag är Johanna men hon har typ inte tid i helgen:S Hoppas hon kan rida imorgon!! Annars kommer Vivre vara uppe i det blå sen, hehe, men hon får knappt någon kraft nu istället så hoppas det går bra:)

Hepps jag ska kolla upp en plan nu när jag är sjuk på mitt och Vivres träningsschema! Har fått lite tips från fälttävlans lägret som jag tänkte använda:P


Torsdag + Fredag

Asså shieeettt blev liseberg igår med roliga töser!!<3 Åkte massa läskig karuseller jueee! Sen blev det sponantpartajj på kvällen för min del. Tösera skulle festa och sen ändrade jag mig i sista stunden och hängde på! Förferre hos Chiefen, drink på glädje och sen Husaren:) Trevligt trevligt, dock blev det lite jobbigt i slutet av kvällen men det är en annan historia!

Idag har jag varit sjuk:/ Måste poängtera att jag ej är bakis utan sjuk på riktigt. Hela förkylnings grejjen plus feber har det bjudits på. Inte kul? Så fick sluta tidigare från jobbet som tur var!

Nee nu ska jag försöka sova trots brorsan har lan här hemma. Fem killar sitter och spelar i köket med hörlurar på och pratar=skriker till varandra!!

Sov så gott!:)

Fälttävlans Träning Dag 1<3<3

Haft så himla mycket att göra i veckan, därför jag inte skrivit ngt! Här kommer det update från dagen! Camilla var med på sin super fina Kaka med!! Gick jätte bra för dom!!! Och tror jag nästan skrattat konstant, haft skiiit kul!! Vivre och Kakan är för övrigt lite bästisar:)

Idag var första av två dagar på fälttävlans träningen i Mariestad! Började dagen med ett dressyrpass, gick inte jätte bra men inte helt skit heller. Sen var det teori (tråkigt haha) och sen dags "for the big moment". Hoppade ett par skutt i paddocken först, kombinationen gick riktigt bra, jag rätade upp och räknade in;) Sen gick vi ut till fältet då, FY SATAN vad höga hinder!!! Jag höll på att smälla av! Asså det skulle ju vara för nybörjare? Jag och Vivre har inte hoppat mycket alls???:S Men jag bet ihop så gott jag kunde och hoppade första. Andra hindret var ännu högre och då stannade Vivre och jag börja gråta lite tyst för mig själv xD Usch vad rädd jag var!!

Sen så fick jag hoppa lite "små" hinder (typ det som jag hade trott vi skulle hoppa som max-storlek). Men sen jäklar i havet kom jag igång! Och Vivre med! Trodde aldrig att jag och Vivre kunde vara ett så bra team!!<3<3 Fick massa bra kritik från tränaren och massor av beröm!!! Vivre stannade kanske tre gånger bara på hela tiden. Annars hoppade vi skiiiit bra vilken jäkla känsla!! Det var bara att styra mot hindret och så hoppade hon! Jag tryckte inte av eller någonting alls, la bara fram handen 5-10 cm så hoppade hon som en klocka!!

Jag brukar åka fram eller komma efter när jag hoppar typ nästan varje gång i vanliga fall. Men gjorde inte det EN ENDA GÅNG idag!! Satt mitt över hästen hela tiden, även fast Vivre gjorde konstigt hopp när vi hoppade graven! Asså det går inte beskriva med ord, tror aldrig att jag har ridit så bra någonsin när jag hoppat. Aldrig fått in den känslan förut! Nej jag kan skriva hur länge som helst om detta! Skiter i hur det går imorgon för den här hästen är fanimej något alldeles extra! Hon kan gå hur långt som helst! Hoppar som en gudinna!!

Vivre fick även fint med beröm om sin hoppteknik!:D  OCH flera som sa "vad fin hon är, jätte fin häst du har" och "vad trevlig hon ser ut!" Sånt värmer verkligen i hjärtat när folk man inte känner kommer fram och bara säger sånt!<3



RSS 2.0