Arbetsmarknaden Idag Är Skit

Jag tycker personligen att ALLA som är ute på arbetsmarknaden på något vis ska gå in på svtplay.se och söka på "dokument inifrån". Se på dom avsnitt ni vill men det är helt sjukt alltihopa! Det finns massa bevis för att allt är som dom säger och jag vet med egen erfarenhet hur det är att jobba häcken av sig och ställa upp så ofta man kan utan att få cred för det, snarare att man får tillsägning om att man finns tillgänglig för sällan! DET SUGER OCH SÅ SKA DET INTE VARA NÅGON STANS!!!!

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: "Man ska inte leva för sitt jobb, man ska jobba så att man kan leva!"

Midde Fick Kolik Idag<3

Hemma och är sjuk idag igen, men börjar må smått bättre nu när jag har fått ligga i soffan och inte röra en fena på hela dagen, känns smått jobbigt (hatar att inte gör något mår typ psykiskt dåligt av det, det vet ju ni som känner mig, ni andra som inte vet, vet det NU) men vad gör man inte för att bli frisk?
Fast imorses (eller ja klockan var väl 10) ringde Susanne till mig och sa att Midde hade fått kolik!!:S Usch! Så då packade jag på mig massa kläder och åkte till stallet, tänker inte överge min tant (Midde alltså;) för att ja e sjuk!<3 Veterinären var ute väldigt fort och allt gick bra sen, fast Midde ville inte alls "sondas" (=slang i näsan så man får ner vätska), så det var inget bra men hon klarade sig fint ändå. Fick stå med en påse dropp tills den var slut i boxen och sen fick Susanne gå ut och gå lite ibland med henne.

Imorgon blir det att vara hemma och vila upp mig lite till så att jag kan ta mina tre stängningar jag har i veckan nu! Ska åka på elva-kaffe till Emma imorgon med<3 Och ta in hästarna på kvällen för Susanne är inte hemma!

God natt nu måste jag sova så jag blir frisk någon gång så jag kan åka till ridhuset med Vivre^^


Melodifestivalen 2011 Deltävling 4!

Eftersom jag jobbade igår så kommer min utvärdering nu:) EXITIIING:D:D:D


Melody Club; The Hunter:
Snygga kläder och lika bra som vanligt;)

Julia Alvgård; Better Or Worse:
Mycket bra låt! Men framträdandet var aningens tråkigt?

Lasse Stefanz; En Blick Och Någonting Händer:
Usch Fy Och Bläää är det enda jag kan säga!

Linda Pritchard; Alive:
OMG I LOOOVE<3 Jag har älskat denna kvinna enda sedan jag såg henne i Idol för ett par år sedan! Hon sjunger som en GUDINNA!! Kläderna, framträdandet och utstrålningen sitter som en SMÄCK!!

Anders Fernette; Run:
Attans Kersting detta lät väl inte helt som det skulle kanske? Hade verkligen hoppats på honom, låten var bra och han såg bra ut men sången kan man ju diskutera??:S

Linda Bengtzing; E Det Fel På Mig:
Samma gamla goa Linda, tycker hon sjöng riktigt bra!! Ett plus för kläderna med;)

Nicke Borg; Leaving Home:
Jag gillar den här låten, den var riktigt bra!:) Men hans byxor får en totaldisssss!!!

Love Generation; Dance Alone:
Tror inte att man hade förväntat sig annat än när RedOne har ett finger i spelet!! Grymt bra, sexigt, proffsigt och riktigt bra sång! Snygga kläder med och häftig scen!!!:D

Vidare till Andra Chansen gick: Linda Pritchard och Love Generation

Vidare till Final gick: Linda Bengtzing och Nicke Borg


Sjuk men Vivre var kanon igår<3

Denna veckan har varit otrligt jobbig:/ Och idag är jag sjuk, yr och ont i huvudet, snuvig och på gränsen till feber, USCH!!! Men det blev en del shopping i Gbg i fredags iaf! Hade riktigt kul:)

Igår var jag i ridhuset med Vivre! Hon var super duper duktig!!!<3<3 Hon fick arbeta sig svettig för första gången;) Jag satte inspänningstyglarna lite högre upp för har tyckt att hon blivit lite för framtung de andra gångerna jag longerat. Så det fungerade riktigt bra, hon kämpade på jätte bra och gick snyggt i galoppen med, fick med HELA ryggen verkligen! Så jag är hur nöjd som helst!!! Hon har ju inte så mycket muskler för tillfället men hon samlade allt ihop sig i samtliga gångarter!!:D:D:D Ska se om jag får låna Carro och Jonnas transport ett par gånger till denna veckan så hade det varit guld värt:)

Längtar till nästa helg för då kommer Christian hem!<3

Nu ska jag kolla på reprisen av Melodifestivalen som var igår:)


Gbg Horse Show Here I Come:D

Japps! Då vart man klar med utfodring hemma i stallet och jobb idag, nu blir det äta och duscha lite för sen ska jag möta upp "fölket" i Skövde för att dra vidare till Göteborg och Horse Show^^ Jag har fortfarande ingen kamer så blir inga kort, missade värsta rean på Elgiganten btw, dom hade en digitalkamera för bara 500 spänn (14 megapixlar!!) Men det var bara under en begränsad period:/ Men Maria har förhoppningsvis med sin:)

Usch drar mig lite för hemfärden sen, ska åka tåg hem från Gbg till Skövde och det går från stationen 00.32 och sen ska jag åka bil därifrån till Tibro... Kommer bli läskigt:S Och så har jag förlagt min mp3 någonstans i mitt rum så får se vad jag får göra på tåget? Ska försöka terrorisera Holm så hon får allt vara vaken i natt!! ;)

Hepps nu är det bäst att jag sätter lite fart här, måste ta ut lite pengar innan jag åker med;)


Vivre är rolig;)

Idag gick jag på promenad med Vivre ute i skogen:) Hon hittade två nya pinnar som hon ska ha i sin box och leka med och sen två stora som jag har lagt i hagen, en liten björk och sen något mer:P Tahaa det är som att gå ut och gå med en hanhund när man har med Vivre xD Men istället för att kissa överallt så plockar hon upp pinnar överallt! Hahaha:D
Susanne var med oxå! Red på Middelina med Haldor bredvid sig i en longerlina, det gick... bra? Haha nej men det funkade, lille Haldor är lite trög på att fatta bara;)

Hepps nu ska jag göra mig ordning och åka upp till kateryd, Wish Me Luck!


Melodifestivalen 2011 Deltävling 3!

Jag var på lite partajj i lördags så kunde inte kolla på Melodifestivalen förrän idag, så därför kommer min utvärdering nu:)

Måste börja med att säga att Lena Ph ägde sönder hela skiten!!! Hon är så J**LA GRYYYM<3

Linda Sundblad; Lucky You:
Åh vad jag blev besviken:/ Jag är ett gammalt Lambretta fan och hade förväntat mig något med lite mer ös i, detta var alldeles för puttenuttigt... Tycker hon har varit med alldeles för länge för att inte förstå att detta aldrig kommer fungera?

Simon Forsberg; Tid Att Andas:
Han sjunger lite fint men sen är det inte så mycket mer. Sen är det så här att är man inte "känd" sedan innan slår man ALDRIG i Melodifestivalen med en balad? Hepps detta var inget för mig, tråkigt:/

Sara Lumholdt; Enemy:
Häftigt scenframträdande och mycket snygga kläder! Vid några tillfällen tycker jag att det kanske låter lite lite falskt? Men fan det skiter jag i för annars var det sketa bra (som man säger på ren svenska!!)

The Playtones; The King:
Jag vet inte om jag har så där jätte mycket att tillägga till detta numret? Jag smått avskyr sånt här, dom gör bara narr av sig själva och sjunger i kör... Men men, svenska folket brukar ju tyvärr tycka om sånt?:S

Shirley's Angels; I Thought It Was Forever:
Det känns aningen uppgjort och ansträngt? Men ändå får dom ett MEGA plus för att dom både dansar snyggt sjunger jätte bra!! Shirley har en pipa utan dess like!! Mycket bra framträdande!!:)

Sebastian; No One Else Could:
Tycker detta påminner om en annan låt (eller flera ihop?) men kan inte komma på vilken! Han sjunger lika bra som man minns och numret är snyggt!:)

Sara Varga; Spring För Livet:
Hon sjunger bra med en speciell ton, jag tycker om den här sortens musik, tycker det kan vara lite småtrevligt sådär:) Snyggt stajlad är hon med! MEN hon är så förbannat tråkig och outtrycksfull:O Hon förstör hela låten:/

Eric Saade; Popular:
Grand Finale kan man verkligen kalla detta! Sjuukt snyggt framträdande, jag älskar när artisten både sjunger och dansar!:) Visst liknade det förra årets bidrag, med ett litet dansnummer i mitten när han inte sjunger och sen något konstigt i mitten av scenen (förra året duschade han och nu krossade han speglar) när tonartshöjningen kommer. MEN DET GÖR INGET FÖR DET ÄR SÅ JÄVLA BRA Och SNYGGT!!! Fredrik Kempe är en grym låtskrivare!<3

Vidare till Andra Chansen gick: Shirley's Angels och Sara Varga!

Vidare till Final gick: Eric Saade och The Playtones!




Tråkigt Med Räkningar!!

Usch fy och blä, har betalat massa med räkningar nu, inget kul:/ Imorgon ska jag jobba lite hos Monica, börjar typ sju på morgonen och sen är jag nog klar 11 - 12 någon gång där;)
Jag har inte riktigt lagt upp min dag än, ska åka och borsta Vivre lite, se om jag kanske kan longera lite i hagen eller på gärdet?:)
På em/kvällen ska jag iaf åka till kateryd och hålla ett par lektioner! Samt kvällsfodra hästarna då, ska bli spännande och jätte kul tycker jag^^ Efter det blir det att åka tillbaka till mitt stall, ska ta in pållarna (kommer nog inte bli förrän 20-tiden men) och ge dom lite maaaat:)

Nej men om man skulle lägga sig kanske? Uppa och Hoppa med tuppen imorgon 06.00!

Lägger upp bilden på Haldor för jag tyckte så synd om honom idag, Vivre (tror hon ville leka egentligen men hon är lite hårdhänt den damen) bet Haldor massa på ryggen... Haldor små travade iväg men Vivre följde prompt efter och fortsatte att bita honom.. hmmm ... det e grymt att va minstingen i hagen;)<3

Myspys i stallet:)

Hade myspys med Vivre idag:) Först fick hon gå ut utan alla täcken en dryg timme, solen skiner ju och hon tyckte nog att det va skönt att få röra sig och rulla runt utan täcke^^ Sedan har jag tagit fram min otroooligt älskade massagehandske, jätte bra när hästarna fäller kan jag meddela!! Hästen får lite massage samtidigt som pälsen flyger över hela stallet;) Tahaaa:P Vivre tyckte det var jätte skönt, stackarn fäller ju som en jag vet inte vad xD

Nu har jag suttit och kollat sadlar, blev helt kär i en dressyrsadel från Thorowgood, endast 4 495kr:) Sen om den passar är en annan sak men sketa snygg;) Finns på Hööks:D

Hepps dags att hoppa in i duschen för ska jobba 16-22.30:) 


Vivres Escape;P

Tja! Detta är en jobbig vecka för jag jobbar massa varje dag heeela veckan lång, plus måndag! Och all min lediga tid går åt att vara med Vivre<3 Förutom fredag em/kväll för då blir det att åka lite till Gbg Horseshow, gå på mässan och se eftermiddags showerna^^
Så nu vet ni varför jag är så frånvarande:) Fast nu har jag äntligen fått tag i en sladd till min mobil så att jag kan lägga upp lite nya bilder, men orkar inte göra det nu för det är så sent:/

p.s.. Vivre rymde häromdagen, var helt knäpp i huvudet! Bet tag i Susannes axel och rev sönder hennes jacka och när hon slet sig lite senare så fläkte Susanne en nagel så det började blöda:O Men idag var hon normal igen;) d.s..

Hepps nu ska jag kolla lite film och sen sova:)

Så jävla KUL!!!

Igår blev en helt galen dag!!! Men det är så det brukar bli när jag och Holm slår våra kloka (?) huvuden ihop;) Lämnade som sagt tillbaka mina inspänningstyglar på Hööks i Jönköping då och köpte ett par andra:) Sedan åkte vi och åt mat, tror varken hon eller jag har ätit så mycket på en och samma gång någonsin i våra liv!!!!:O
Efter det åkte vi till A6, köpte en snygg svart klänning (går oxå att använda till jeans listade jag ut), samt en mascara och två par dojjs!! Det ena var ett par höga stövlar med platåklack och dom andra var låga snygg skor med normal stor klack och små guldspännen^^ AWESOMEEEEE<3

Idag har jag jobbat på Max 08.30-16.30 (kommer göra det imorrn med) och sedan varit upp på ridskolan och kikat när Linnea hållit lektioner. Jag ska nämligen ha två av hennes torsdags grupper nästa vecka^^ Sweeeet:D

Nu ska jag sova så det snart blir fredag för då kommer Christian hem<3


Nu Drar Jag:P

Vivre har fått skor runt om idag:) Nu ska jag hämta Holm och sen drar vi till Jönköping;) Får se om vi hittar men det är en värdslig sak! Tahaaa:P7

Longerat Vivre Idag Igen:):):)

Både igår och idag har det varit stalldag till fullo!! Holm har givetvis hängt med idag igen:P Jobbat hos Monica och sen tog vi två timmars lunchpaus och sen upp till ridhuset med Vivre! Hon var super duktig<3 Provade att spänna in henne lite mer idag, och hon gick nästan precis som jag bad henne:):) Gjorde lite öka och minska volten, tempoväxlingar, gångartsbyten, lite början till att flytta bakdelen på minskad volt i trav! Känner att jag fick med ganska mycket olika iaf, ska börja göra mer sidvärtsövningar och sånt från marken så hon får lite mer muskler och får in tekniken på det;P

Hepps nu ska jag sova! Imorgon kommer farbror hovslagaren och då ska Vivre få dojjor på alla fyra! Ska även öva lite horsemanship med henne:) Senare bär det av till Jönköping med Holm, vi ska skjutsa min bror till hans lägenhet, åka till Hööks och sen kanske det blir en sväng till A6 med^^

Sleep Tight Everyone<3


Asa Kulig Dag!!!

Åh idag har jag haft en jätte bra och rolig dag ihop med Holm!!:D:D Först åkte vi ut och jobbade hos Monica, släppte ut hästarna, mockade och blev nästan jagade av kor xD Sedan åkte vi till mitt stall, Holm red Midde och jag fixade stallet:) Efter det blev det en tur till Skövde, åt på donken, shoppade loss på Granngården ( sorry Emelie men ni har inte det fodret jag behöver:/ ) samt var inne på Plantagen en tripp! Sedan var det dags för att åka ut till Monica och jobba lite till, tog in pållarna och gav dom mat:) Och sen tillbaka till mitt stall, lastade ut mina saker, tog in hästarna och fodrade.

Nu har jag precis ätit Alla Hjärtans Dag Kvällsmat med familjen (-Josse) och nu ska vi kolla på Wallander som var förra veckan:P
Imorgon blir det till att jobba med hästarna igen, fixa mitt stall och sen åka till ridhuset med Vivre en sväng^^ Holm ska med på allt såklart;)

Smell You Later^^


Yesssss AWESOMEEEEE:D:D:D

Vidare till Andra Chansen blev: Loreen & The Moniker

Och vidare till FINAL gick: SANNA NIELSEN & Brolle


Melodifestivalen 2011 Deltävling 2!

Brolle; 7 Days 7 Nights:
Brolle svänger som attan (tur att han inte hade några dansare), bra låt och han sjunger som en GUD!

Loreen; My Heart Is Refusing Me:
Är det ett garnystan utan hals som sjunger? Hehe, bra sjöng hon iaf och en bra discodänga!

Babsan; Ge Mig En Spanjor:
Babsan i all ära men här hade han/hon inget att göra!

Elisabeth Andreassen; Vaken I En Dröm:
Klassisk fin sång och klänning men väldigt tråkigt framträdande...

Sanna Nielsen; I'm In Love:
Konstig jacka men va f*n det e ju MELODIFESTIVAL!!! Kul att se henne i en mer upptempo låt, en väldigt bra med dessutom! Hejja Sanna:)

The Moniker; Oh My God:
Usch vilka hemska kläder!!! Han sjunger bra och har en speciell ton men låten är sådär.

Anniela; Elektrisk:
Salladsbeklädda axlar? Det var nog kvällens flopp klädmässigt! Synd att låten inte var på engelska och att hon inte sjunger så bra live:S Detta hade annars kunde vara riktigt riktigt bra!

Christian Walz; Like Suicide:
Vet inte om det bara är jag men pärlhalsband på killar är INTE OKEY! Han trallar på med sin goa röst men låten tycker jag blir något platt? Tråkigt för annars har dom gjort scenen väldigt fin och jag gillar den hät killen:(

Tahaaaa

Sådär då var nog allt viktigt och "tråkigt" klart för idag, hann med att skotta gången och. Fast jag kom på nu att jag måste städa toaletten satan oxå xD Men annars så är det bara för mig att fixa ordning mig, it's gonna take loooong time:P
Annars gick det bra i stallet med pållarna, Vivre tyckte det var kul med veterinären och ville prata med henne  haha xD Så söööt min lilla Sessa<3

Hepps nu rinner klockan iväg, ska hämta pappa på jobbe halv fem, fem och måste duscha innan;)

Hade varit kul att gå sån här ikväll spån i håret och en katt på axeln, tahaaa;P

Nu börjar det trappas upp!

Pastan kokad som jag ska ha senare, diskmaskinen körd och tvätten vikt samt instoppad där den ska vara! Nu ska jag strax ta ut pengar tills ikväll och åka till stallet! Mocka, ta in hästarna (för veterinären kommer två), släppa ut hästarna igen och ge lunch!
Sedan ska jag duscha och börja göra mig ordning, kanske öppna en cider? Najjs!;)
Kan vara så att Jessica kommer sen med, *håller tummarna*, för Nicco kommer typ inte förrän nio(:S) så vill ha någon att dricka lite med! Har inte umgåtts med Jessica på as länge så hoppas verkligen att hon kommer!!:D:D Jag måste ju börja tidigt för kan inte dricka så sent eftersom att jag kanske ska köra på fm/middagsdags imorgon:P

Hörs nog igen senare känns det som, annars hörs vi imorgon;)

Middelina får stå för dagens bild:P

Awesome!!

Nu har allt börjat lösa dig, THANK GOD!! Tahaa, nu jävlar kör vi!! Emma och Maria kommer vid åtta, nu ska jag skicka ett sms till Nicco och se när hon kommer! Tahaa i'm happy happy!:) Jag får nog lägga fram min kläder tills ikväll, det blir baggy jeans, linne och svarta boots! Nice vaa?^^

Ingen bra start

Vet inte hur men på något sätt så går alltid en eller flera saker fel när jag väl kan gå ut nu för tiden *suck*! Först säger Maria häromdagen att hon måste jobba lite idag så hon kommer inte komma förrän åtta ikväll. Syrran väckte mig imorses och var TVUNGET ha skjuts till skolan för att det var dåligt väder, inte fan fick jag skjuts var och varannan dag som hon får när jag gick på gymnasiet:O Och nu förut skickade Emma ett sms att hon måste jobba idag, än så länge till 16 och sen har hon handbollsträning efter det så då kommer hon typ åtta till mig. MEN det kan vara så att hon kanske måste jobba dygn och då kan hon inte komma alls! Jag börjar få smått panik, måste skicka ett sms till Nicco och se när hon kommer. Jag vill ju inte sitta själv och förfesta lixom???

Hujeda mig, vet att jag kanske tar det lite för allvarligt men dels har jag inte vart ute sen nyår så ser fram emot detta vädigt mycket. Dels kunde jag inte somna igår såklart (la mig klockan tolv, somnade gud vet när, vaknade 8) och dels så har jag inte ätit frukost än! Hoppas allting löser sig till slutet av dagen annars blir det jobbigt:/

Hepps nu får jag la äta lite, om jag hittar något som faller mig i smaken!

Bella äter på min borste:)

Sova snart kanske?

Läste TR nu på ridsportsförbundet, känns som att jag måste skriva ut alla sidorna och markera det som är viktigt för mig. Det är ganska många bestämmelser att hålla reda på! Kollade även på framtida dressyrtävlingar, men det står ju typ inte vilken klass det är? Eller ja, en del står det på men verkligen inte alla? *suck*

Meeeen jag kan inte va sur för det för jag är glad idag:D Måste strax sova nu, ska upp i tid imorgon! Fast det får nog bli ett avsnitt eller två av HIMYM först:)

Imorgon kommer Christian hem<3


Grönt Kort

Jag håller tummarna så hårt jag bara kan och hoppas det hjälper för att sadeln ska passa!! För jag vill börja träna nu så att vi kan komma ut på tävlingar! Ska kika lite nu vad det finns för ngt iaf. Och imorgon ska jag skicka ett sms till Linnea så jag kan gå med på en "grönt kort kurs", jag har ju inget sånt nämligen och det måste man ju ha! Annars går det icke bra med tävlandet:P Maria kommer med en liten bok till mig imorgon om vad det är man ska kunna när man tar grönt kort. Men det ska bara va basic så ska inte va ngt problem;)

Hepps nu ska jag kolla på ridsportsförbundet vad dom har för utbud att bjuda på till tävlings säsongen:D


Det fortsätter bara bra!

Åh vilken härlig dag! Har banne mig hunnit med allt som jag skulle (tror jag iaf), LOVELY!! Och nu känner man lukten av hemmagjord pizza som strax e klar, MUMSIGT:D Imorgon ska vi vaccinera hästarna, så jag har lagt ner Vivres pass i min handväska, annars kommer jag garanterat glömma det!

Myste lite med min lilla Sessa nu ikväll med, borstade henne så fin sååå! Manen börjar se snygg ut btw, nästan helt samma längd överallt^^ Och på fredag kunde nog Monica komma ut en snabbis och kolla hur sadeln ligger, GÖTT!

Imorgon blir det PARTEEEYYY om det skulle vara någon som missat det? Jag har inte festat sedan nyår:O Så dom som kommer imorgon är: Maria, Puffen och Niccopicco!:) Så jag ser fram emot mycket skratt, skvaller och dansande, samt en och annan "fylletabbe":P Vi börjar med förfest hos mig och sen blir det krogen, satsar la på bogrens:D

Hepps nu går brandlarmet för andra gången så tror båda pizzorna e klara, TJING;)

Bild från Metaltown 2010<3

Beutiful Morning:)

God morgon för mig, god middag för er!;) Här sitter jag med en rullmacka, ett glas juice och solsken, kan det bli mkt bättre så här i "början" på dagen?:) Då ska vi se vad man ska hitta på idag då, hmm, väääldigt svårt att veta, haha ne jag har ju självklart planerat ut min dag (gjorde det innan jag somnade igår) haha:P

  • göra spelningslista tills imorgon (håller på med det nu:P)
  • fixa diskbänken (maaaasssssaaaa disk)
  • städa ordning lite i mitt rum och plocka lite i huset
  • åka till systemet och shoppa lite:P
  • fixa stallet och ta in hästarna
Men något som är lite tråkigt är att jag inte har någon som kan åka med till ridhuset idag *suck*. Annars hade jag velat göra det, för jag har gjort en deal med Emelie. Att dom kan hjälpa mig backa upp transporten när jag använt den, för det klarar jag inte av xD E lite för trångt och brant för mina körkunskaper:P
Men det hjälper ju inte om jag inte har någon som hjälper mig att lasta? Inte för att hon är svårlastad på något vis alls, hon går bara rakt på (as duktig<3). Fast nu när jag tänker efter ska jag prova lasta själv någon dag, eller nästa gång, för det borde gå!:) Jag får självklart ha med mig någon ändå den gången ifall det inte skulle gå.. Men banne mig det borde gå bra:P

Smell you later guys!!



Tuesday:)

Idag har varit en bra och mysig dag:) Sov till tolv, sedan åkte jag till stallet och myste med min lilla ponny<3 Provade sadeln och jag tyckte iaf att den låg bra, meeen jag är ju as dålig på att se sånt så ska ringa Monica imorgon igen (fick inte tag på henne idag tyvärr).
Imorgon ska jag fixa med min lilla pålle igen, får se vad jag hittar på;) Ska även ha insläppet med, trevligt trevligt^^ På kvällen tror jag att vi ska äta hemmagjord pizza för jag hittade pappas egengjorda pizzasallad i kylen när jag skulle ta ett glas juice, tahaaaa!!:D:D

Nee nu måste jag nog kanske sova för klockan e 04.00??:O oooopsii;)

Detta får bli nattens/morgonens bild för på torsdag e det PARTEEYYYYYYYY:D:D:D



Tahaaa

Idag har inte varit speciellt mycket mer intressant än de föregående men jag har mått bättre iaf:) Så imorgon kan jag nog gå till jobbet:) Får ta en liiiten sväng förbi stallet med och slänga på sadeln på Vivre^^ Hoppas den passar nu bara, inte för att jag egentligen kan se det, kommer la få ringa Monica så att hon får komma ut och kolla men ändå!:P

Och på torsdag kommer Christian<3 hem!! Ssscchhwwiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee:D

Prepare For Dressyrtävling:D

Har pratat med Maria i telefon nu en längre stund, alltid lika trevligt<3

Jag har kommit fram till att jag måste ju ta grönt kort om jag ska kunna tävla med min lilla pålle nu med, samt fixa en licens kan vara bra att ha;) Så det blir nästa att fixa på tapeten! Jag kanske ska göra en sån där underbart bra lista om vad jag måste fixa innan min tävlings karriär drar igång?:) Finns lite saker att både göra och införskaffa tills dess! Så här kommer den utan inbördesordning!:)

  • ridstövlar (har bara skor+shortchaps för tillfället)
  • dressyrsadel (OM inte den jag har fått hem nu passar)
  • ryttarlicens
  • grönt kort
  • kavaj
  • vita ridbyxor
  • ett svart träns till Vivre (hennes är ju brunt och jag vill ha ett svart som sadeln PLUS att man måste ju ha ett speciellt träns till tävling lixoooom)
  • vitt dressyr schabrak
  • sånna där nummer-lapps-grejjer!!
  • utbilda min goda vän Johanna till världens bästa hästskötare<3 (tro mig, hon är redan jääääättteee duktigt men ska man vara med som tävlingsskötare måste man veta lite till;)
Tror att det var det jag inte har, ganska mycket att införskaffa va? Meeeen det kommer bli LEGEN - wait for it - DARY!!! Hahaha jag är verkligen heeeelt inne i HIMYM tihiiii:):)

Tänkte att jag skickar in en bild på min lilla mästerskötare:P Tahaa

Moorlands Tortilas<3

Nu ringde chefen från jobbet och Tack gode gud för att dom fixade in någon som kan jobba! För jag hade inte pallat:S Aja, får se hur jag mår imorgon, hoppas jag kan jobba då iaf för att sitta hemma e ju rövtråkigt:( Meen jag får väl kolla på How I Met Your Mother så tiden går fort iaf!

Måste slänga in att Edward Gal med sin Moorlands Tortilas är inte så dumma alltså;) Hahaha, nee ja skojjade bara, LOVE THAT HORSE<3

Vi hörs nog snart igen för det kommer bli mycket bloggande nu idag igen eftersom att jag inte har något annat för mig:)


Fortfarande Sjuk:(

Jahaaapp då var det återigen måndag morgon och jag börjar dagen med att klanta till det *suck*!! Trodde faktiskt att jag skulle kunna jobba idag men nu mår jag inget vidare igen(?).. Ringde till Max men dom blev ju inte så jätte glada för jag ska jobba natt och börjar om 4timmar så liiiite svårt för dom att hitta en ersättare nu:S Det känns inte så där jätte bra kan man ju säga att jag sabbade detta för dom:S

Så nu återstår frågan: "vad gör Jessica nu?". Jo det finns TVÅ alternativ. Nummer 1: ringer upp och säger att jag kommer in ändå, men att jag kommer jobba väääldigt långsamt och kommer behöva ta korta små raster med jämna mellanrum för att fungera (om det ens hjälper). Nummer 2: ringer upp och ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag klantat till det för dom och stannar hemma och blir frisk.

Vilket låter bäst??






Jobba imorgon kanske?

Glömde skriva i förra inlägget att Vivre även får 3dl betfor på morgonen så alla vet xD

Jag tror nog att jag kanske kan jobba imorgon, 16-02 är det som gäller, får se hur pass jag mår men det ska nog gå bra hoppas jag:) Isf kanske jag tar en kort sväng till stallet på fm och hälsar på min lilla pålle med, men det beror på när jag vaknar...

Nu ska jag kolla på några till avsnitt av How I Met Your Mother som är typ världsbäst!!!

Vivres Foderstat!

Yess då ska jag på ett smidigt sätt skriva upp min pålles foderstat:)

Morgon                               Lunch                                       Kväll
3kg hö                                4kg hö                                     7kg hö
4dl havre                                                                           4dl havre
6dl kalvfoder                                                           1.4 kg kraft (för avelsston/unghästar)
knappt 1 dl kalk                                                                3dl vetekli
knappt 1dl mineraler                                                      20ml b-vitamin

Tror jag fick med allt där, jag har nyligen ökat på det mesta för att jag nu ska börja arbeta Vivre och hon måste fortfarande gå upp i vikt så nu får hon allt äta damen:) Det märks att hon får mer mat nu och att jag inte har börjat arbeta henne än för hon orkar inte riktigt äta upp sitt hö, är ca 0.5 till 1kg kvar i boxen på morgonen! Men det ändrar sig nog snart, annars får hon 6kg på kvällen så det inte behöver gå till spillo;)





Dag 6 -
Det här äter min häst varje dag

Dag 7 - Min favorit grej i stallet
Dag 8 - Min hästs vardags outfit
Dag 9 - Mitt bästa häst minne
Dag 10 - Mina drömmar
Dag 11 - En bild på stallet
Dag 12 - Det här saknar jag
Dag 13 - En nytagen bild och 5 punkter som beskriver din häst
Dag 14 - Varför får ridning dig att må bra
Dag 15 - Något du och din häst är stolt över som ni har gjort!

Nattuppdatering, tahaaa;P

OMG vad jag har tråkigt xD Och sova kan jag inte heller göra *suck* tänka sig vilka i-lands problem jag har! Men vad då, jag trivs inte riktigt med att vara sjuk, man får ju inte göra något! Visst det kan vara skönt att ha någon dag som man inte behöver göra något alls på men inte så här många??:( Jaja, på måndag borde jag kunna jobba iaf! Btw så tror pappa att det kanske är som så att det inte är maginfluensa jag har trots allt utan matförgiftning!! Både jag och Elin har ätit lika dan mat på samma ställe samtidigt och båda är sjuka. Men hennes sambo har inte blivit sjuk och ingen i min familj heller! Och det är exakt samma symptom på maginfluensa som matförgiftning! Sååå ja, nu vet ni det. Men jag vet ju inte säkert vilket det är jag (vi) har. Det spelar inte så där jätte stor roll för min del heller för skit har jag mått i vilket fall såå, ja, det var väl det jag ville dela med mig av;)

Nu ska jag kolla klart på EDTV:)

En trött Middelina efter ett pass i förra ridhuset får stå för kvällens (nattens) bild:)

Kvällens Resultat:)

Danny och Swingfly gick till final GILLAS SKARPT!!!

Till andra chansen gick Jenny Silver och Pernilla Andersson, tycker att Pernilla kunde bytt plats med Le Kid annars var kvällen mycket bra!!:)


Utvärdering Låtarna Melodifestivalen 2011:)

Dilba; Try Again:
Framträdandet ser ut som att det var från nittiotalet med hennes kläder, hår och makeup. Själva låten i sig var även den från nittiotalet, MEN jag tyckte det var rätt så bra ändå:)

Swingfly; Me And My Drum:
Vem är den lilla glada mannen i förskräckliga kläder som sjunger refrängen? Aja, låten är svängig och framträdandet bra, mycket som händer hela tiden och dom verkar ha kul:)

Jenny Silver; Something In Your Eyes:

Ett häftigt stativ och betydligt bättre låt än senast hon var med! Bra låt och snygga kläder:)

Jonas Matsson; On My Own:

Falsksång, fel kläder och dåligt framträdande! Nej detta var fruktansvärt dåligt...

Le Kid; Oh My God:
Färgstarkt, uppfriskande och bra sång! Melodifestival så det skriker om det, smått överdrivet men det är så det ska vara!!:)

Rasmus Viberg; Social Butterfly:
Han ser ut som 40, men låten är bra! Lätt att sjunga med men det kunde vara lite mer tempo i refrängen:)

Pernilla Andersson; Desperados:
Lite gamla vilda western inspererat, hon sjunger bra och låten är mysig, men jag kan inte se mig henne uppträda i Eurovision med denna tyvärr.

Danny Saucedo; In The Club:
Snyggt, modernt, bra sång/koreografi och snygga kläder! OCH snygg artist;)


Guten Morgen!

Jaa vi får väl se hur denna dag blir, mår fortfarande inte helt bra, ont i magen:( Så blir väl inte mer än ligga soffan idag med och se vart det bär:( Ikväll blir det "melodruttfestivalen", längtar:D:D Hittade en bra blogg för dom som är så där maniskt intresserade precis som jag själv!:)  http://www.schlagerbloggen.tk/ Check it out!!


Förra årets vinnare Anna Bergendahl, vem blir det i år?


Min Ryktlåda

Jaa vad har jag för spännande i min ryktlåda? Alldeles för mycket kan jag meddela, haha, jag har hur som helst ingen bild men min ryktlåda är ljus lila btw och innehåller ungefär följande:

  • 4 rotborstar
  • 3 piggborstar
  • 4 massageborstar plus en massagehandske
  • 4 ryktborstar
  • 3 ryktskrapor
  • 3 hovkratsar
  • 3 mankammar
  • 1 man/svansborste
  • 1 svamp
jaa asså allt får ju inte riktigt plats egentligen så har lite utanför bland lite andra grejjer i en bag, haha så nu vet ni vad som finns i min låda;)
Dag 5 -
Det här finns i min rykt låda

Dag 6 - Det här äter min häst varje dag
Dag 7 - Min favorit grej i stallet
Dag 8 - Min hästs vardags outfit
Dag 9 - Mitt bästa häst minne
Dag 10 - Mina drömmar
Dag 11 - En bild på stallet
Dag 12 - Det här saknar jag
Dag 13 - En nytagen bild och 5 punkter som beskriver din häst
Dag 14 - Varför får ridning dig att må bra
Dag 15 - Något du och din häst är stolt över som ni har gjort!

Melodifestivalen 2011

Nu har jag fått hem sadeln^^ En svart dressyrsadel, hoppas den passar för den va snygg och såg skön ut:P Tahaa! Nu ikväll ska pappa göra kebab och fritera pommes, det är asa gött men frågan är hur pass jag kommer kunna äta? xD

Imorgon är det Melodifestivalen:D Åh vad jag längtar!! Här har ni startfältet för morgondagen:)

Bidrag 1:
Artist: Dilba (Dilbahar Demirbag)
Låt: Try again
Upphovsmän: Niklas Pettersson och Linda Sonnvik.
Kommentar: Första gången Dilba ställer upp i melodifestivalen.

Bidrag 2:
Artist: Swingfly (Richard Silva)
Låt: Me and my drum
Upphovsmän: Teron Beal, Patrik Magnusson, Johan Ramström och Swingfly själv.
Kommentar: Första gången Swingfly ställer upp i melodifestivalen. Swingfly har bland annat jobbat med Dr.Alban tidigare.

Bidrag 3:
Artist: Jenny Silver
Låt: Something in your eyes

Bidrag 4:
Artist: Jonas Matsson
Låt: On my own

Bidrag 5:
Artist: Le Kid
Låt: Oh my god

Bidrag 6:
Artist: Rasmus Viberg
Låt: Social butterfly

Bidrag 7:
Artist: Pernilla Andersson
Låt: Desperados

Bidrag 8:
Artist: Danny
Låt: In the club


Det börjar gå framåt!

Jag mår lite bättre nu idag faktiskt, trots att jag knappt sovit ngt alls, inte mer än 30min i sträck *suck*:( Hoppas jag kan äta ngt ikväll sen! Börjar bli lite hungrig, men har fått i mig utspädd apelsinjuice och avslagen cola så det är ju alltid ngt!?
Är lite glad med för pappa har åkt ner till bussgods i Tibro för att hämta sadeln som Annica skickat!:) Hoppas nu bara att den passar Vivre så jag kan börja rida!!! Men får vänta till Söndag iaf innan jag kan prova den, vill ju inte smitta massa folk:/

Ne nu ska jag la ta en ipren till och så kolla lite på tv tjingeling!!

Christians katt Charlie får stå för dagens bild:)



Sjuk.....

Denna dagen har gått dåligt enda från början! Först skickar han som jag lånar transport av att han har körförbud på den nu så jag kan inte låna den förrän han har besiktigat den. Vilket han skrev senare kunde ta några veckor! Sedan försöker jag lite smått desperat få tag i en transport men utan framgång och nu ligger jag hemma med maginfluensa:O Guuuuuud vad glad jag är!!! nOOOT :(

Sjuk.....

Denna dagen har gått dåligt enda från början! Först skickar han som jag lånar transport av att han har körförbud på den nu så jag kan inte låna den förrän han har besiktigat den. Vilket han skrev senare kunde ta några veckor! Sedan försöker jag lite smått desperat få tag i en transport men utan framgång och nu ligger jag hemma med maginfluensa:O Guuuuuud vad glad jag är!!! nOOOT :(

Så glad så:)

Åhh idag har varit en underbart bra dag! Tog sovmorgon och sen tittade jag lite tv (house & modern family), tog lilla bilen och hämtade Elin och så åkte vi till Hjo för att luncha, blev en sväng in på Njuta oxå;)
Sedan blev det stallet^^ Borstade min lilla Sessa samt fixade till hennes man nu som har vuxit ut riktigt bra, men den är inte helt jämnlång än, gjorde flätor i hela manen och en inbakad fläta i svansen, hon blev sååå söt<3 Fast Vivre tyckte det var lite tråkigt, men bara lite:) Så nu får hon gå med flätor lite, finns ingen speciell anledning till det hela, tyckte det mest var roligt^^

Ikväll har jag vart på gymmet för första gången på nästan tre månader tror ja! Började starkt med spinning en timme och sedan 45 min easyline, asa jobbigt men guud vad bra man mår efteråt!! Efter det blev det lite räksallad hemma hos ElinPelin och TV! Får se om jag kommer kunna röra mig dom näst kommande dagarna:S

Nu ska jag kolla runt lite på internet och sedan sova! Imorgon blir det ridhuset med Vivre<3 Puffen (Emma) är snäll att åka med och hjälpa mig<3 Ska se om vi kan ta lite bilder med:):)


Lovely Evening<3

Jupps, min dag blev nästan exakt som jag planerat! Liiiiite sen blev jag allt, men ingen större skada skedd! Glömde självklart min rabattcheck hemma så fock pröjjsa för morötterna på granngården ändå, skit oxå, men men den som spar hon har! xD

Var i stallet en "liten" sväng med, närmare bestämt från 19.20 till 22.20, hahaha!! Fixade ordning lite, tog in hästarna, borstade Vivre<3 Det tyckte hon var mysigt, stod och njööööt! Sedan provade jag lite grejjer som jag köpe på Hööks häromdagen, dvs dressyrgjorden som passade perfekt till Susannes longergjord;) Och inspänningstyglarna fast dom var för långa *suck* inte jätte långa men Vivre behöver allt en storlek mindre, det såg man. Men som tur var hittade jag Susannes gummiband, så kanske kan sno det ett par gånger så länge;) Slängde även på henne ett brunt Jacson-schabrak som jag köpte i Ullared, det var skiiiit snyggt på henne^^:) Och sen spännde jag för en grå/svart vanlig gjord med att ha runt fleecetäcket på natten:) Har ju lånat Susannes hittills, haha, stackars henne, jag bara tar allt xD

Hepps nu ska jag kika lite på facebook och lite bloggar och sen sova! Hörs förmodligen imorgon;)

Hjalle och Middes rumpa får stå för kvällens (läs nattens) bild:)

RSS 2.0