Idag Lämnade Frida Mig:/

Jaaa, det är faktist nästan lika hemskt som det låter!! Min kära vän far till Norge idag och jobbar! Kommer inte hem förrän i februari typ:/ USCHANS!!!!! Kommer sakna henne som fan, men men hon kommer kanske kanske hem en dag eller två i jul! Hoppas på det!!!:)

Nu ikväll har det varit en tjej och provridit Vivre, letar lite medryttare ju:) Tyvärr var det inte helt rätt ryttare för min lilla dam. Det kände hon som red och jag såg det med. Tråkigt för hon var väldigt trevlig:/ Men så är det, bara att leta vidare!

Hepps ska fan lägga mig nu! Bums i säng, klockan ställer vi på halv åtta tror jag:)


En Trevlig Måndag

Jupp då var det måndag då! Ska aldrig mer gå och lägga mig så sent som jag gjorde igår, för att jag trodde jag skulle vara ledig xD Haha, slutade kolla på Vampire Diaries halv fyra i natt/morses!!! Seeeen hade det skitit sig lite med personal på jobbet så började 10! Hahaha, men det har gått bra, måndag idag så det var ju lugnt;)

Nu ska jag äta lite kvälls mat! Blir att åka till stallet om en liten stund med:) Ta in pållarna och ge Vivre en genomrykt! Kanske trimma svansen och hovskägget lite? Skulle behövas!!

Ikväll blir det Breaking Dawn<3<3<3<3<3 Med bästaste töserna Jenny och Emilia och bästaste brorsan Andreas!! Tihiii fett najjssss!! Har kvar lite nötter som jag hade sist jag gick på bio (för två veckor sedan typ) tänkte ha dom som snacks^^ Inga chips/godis här inte! Mohahahahaaaa

Neee är på knäppis humör... övertrött(?) Seee Yaaaaa

Haldor är så söt så han får vara med lite tycker jag:)

Helg Update

Här kommer det förhoppningsvis ett efterlängtat inlägg om helgen! Som min kära chef evigt påminner om är man ju helgarbetare när man arbetar på "restaurang";) Haha, så svårt att hinna med att skrova då:P I vilket fall börjar vi med torsdags kvällen, det var fett najjs alltså!! Blev husaren trots allt och det ångrar jag inte! En hel del folk och ett slagsmål eller två. Haha, men det var läskigt!

Fredagen blev att jobba halva dagen i bakfyllans tecken! Resten av dagen jobbade jag som vanligt;) Sedan blev det bara att däcka i sängen, värd dag!
Lördag, ojojojoj!!! Uppe klockan sju för att åka till stallet och ta hand om min lilla hästis^^ Longerade i blåsten och fixade klart stallet:) Sedan blev det till att kolla lägenhet! Blev heeelt kääärrrrr<3<3<3 Måste bytas lite tapeter och så men det löser sig, ska lägga in nytt golv (bara för att jag vill) i sovrummet med^^:D:D Jobbandet var verkligen 190 hela dagen! As najjs!!! Alla var så himla duktiga, all cred till er!!<3

Idag söndag har det varit som en, jaaa söndag typ? Haha, släppte ut hästarna och sen jobba! Det var hyffsat lugnt på jobbet, iaf om man jämför med igår! Allt har rullat på skit bra!!;P NU ska jag slappa och kolla på Vampire Diaries!!:D:D Imorgon blir det full rulle med städa, promenad och rida^^ (om jag inte blåser bort)!!



SkrivFlyt

Helt sjukt vad mycket man kan skriva egentligen, bara man lyssnar på rätt musik! Jag är ett fan av tidsinställda inlägg. Det är awesome!! Nu sitter jag liksom och skriver mitt fjärde, på endast ett par timmar!! Men det kommer att publiceras nästa dag (just nu är det typ onsdag antt). I vilket fall är det värt mycket. Ni får mer att läsa och jag mer tid. Känns som att jag börjar få mer flyt på bloggandet nu. Jag vet inte hur pass nyfikna ni är, hur mycket ni vill läsa? Och vad ni vill läsa om. Eller ja, det där sista har ni kanske inte jätte mycket att säga till om. Min blogg, mina tankar! Meeeeen skulle vara intressant att veta vilket som:) OM det är någon som vågar skicka in en kommentar. Ni är ändå en del som läser. Vore kul om ni lämnade ett avtryck då och då:) Men ni gör som ni vill, jag skriver ju i vilket fall;)

Hepps sleepy time i nuläget! Hoppas ni "enyoyar" läsningen på denna lilla diktators blogg som jag driver!! Hahaha, Jessica Almighty Is My Second Name You Know!:P



Party Torsdag^^

Jessie J - Domino <3

Yes bow har typ städat klart mitt rum, otroooooolig lättnad!!!:D Återstå att damma, det tråkigaste som finns!! Men men, får la göra det med, på mitt vis;) För att ha kvar denna fina ordning i mitt kära rum, som jag visserligen bara kommer bo i ca en månad till? Så kör jag på Max regel, inget får någonsin stå på golvet^^ haha, funderar på att sno med mig en vagn eller två därifrån för att underlätta det hela! xD Den regeln kommer absolut följa med till lägenheten sen, får nyckeln idag så ska kolla i helgen^^ Ssscchhwwiiiiiiiieeeeeeeeeeeee:D:D Nu får ni allt hålla tummarna för det hela!

HAJJEMEEENNNN!! Ikväll är det Klubb Pank på bogrens! Hahaha, guess who's going? Hahaha:P Var visst Crazy Thursday på Husaren, meeeen det kommer la inte va något folk där ändååååå???:/ Både rockbaren och glam skulle vara stängt där med så... Blir nog boggan med töserna;)

Hepps, nu får jag sätta fart! Damma lite lätt och sen stallet! Måste hinna promenera oxå? Hmmm, det löser vi!! Ha det bra nu alla och ses kanske i dimman sen?;)



Deep Shit 2

Åhh blandade känslor när man lyssnar på  "Linnea Henriksson med Väldigt Kär/Obegripligt Ensam". Känner mig typ skit ledsen och skit glad på en gång! Känns lite som det är den känslan som hon vill förmedla också. Konstigt egentligen? Att man kan påverkas så av bara lite musik? Hmmm, tål att funderas över! Har inte lyssnat jätte noga på låten och analyserat sönder den än. Men det ska jag nog lyckats med! Haha:P Måste veta vad som är uppskovet till denna mystiska känsla inom mig?


Jag har inget bra svar på varför, men jag har varit väldigt mycket upp och ner denna vecka? Humöret har svajjat, och då menar jag svajjat ordentligt!! Blev bara helt hopplöst ledsen och kände att allt bara rann ur mig? Eller skit arg för en pytte små sak! Inget bra.. Och sen vipps blir jag skit glad, med andra ord som jag skrev för ett litet tag sedan. Jag känner mig väldigt glad och väldigt ledsen på en gång. Eller ja, inte jämnt, men sinsemellan. Kommer väl alltid att ha mina depressions perioder. kommer nog inte ifrån dom tyvärr... Men så länge dom blir färre och kortare så är jag nöjd! Mitt svajjiga humör kan ju ha att göra lite med kosten och så med? Har endast ätit en cheeseburgare, ett litet glas cola och en mellan pommes på över två veckor nu. Enough with the junk food nu alltså!! Är mäkta stolt över mig själv:) Igår vräkte jag i mig knäckemackor istället för chips, haha xD Det är det lilla som gör skillnad:) Har inte kunnat gå mina "powerwalk" promenader det senaste, sjuk med feber och en rejäl förkylning... Men idag gick jag igen! Har börjar hosta, men det är inte jätte mycket:) Vägde mig i helgen och då hade jag tappat drygt 1.5kg, skit glad och jätte stolt är jag! En annan har ju nämligen världens sämsta självkontroll!! Och då menar jag riktigt dålig! Så nu siktar jag på att tappa ytterligare ett kilo till. Det är med små steg och små medel man kan nå sina långsiktiga mål på ett behagligt och bra sätt.


Vänliga Kommentarer Mottages Tacksamt!




Vivre^^

Igår (tisdag) var jag uppe en sväng i ridhuset, brorsan var schysst och följde med:) Han lastade till och med av Vivre, gick lite fort men annars bra! hahaha:P Red bara ca 25 min, gick riktigt bra. Red ganska mycket i övertempo, i måndags körde vi lite kortare tempo. Hehe, gillar mina variation;) Nej men hon känns bra nu, det flyter på. Bara den där jäkla galoppen som inte vill bli perfekt *suck*! Men vi har kommit rätt långt ändå, snygga skänkelvikningar gör vi iaf!! Och arbetsskritten börjar bli riktigt bra med!!:D:D

Idag fick Vivre vila, var uppe och fixade i stallet, men katterna fick ingen mat för den var slut xD Tihiii dom var nog inte så glada på mig! Borstade min lilla Gris med, fast hon typ var ren xD Må pälsen alltid skina!!!

Älskar denna bilden<3

Ojskipojski:):)

Hajjemen, världens segaste tre dagar på jobbet nu i veckan!! Så himla lite folk, har nästan klättrat på väggarna!! Men snyggt och städat har vi haft iaf! xD Idag har jag tagit helg, haha! Slutade redan halv fem idag, ledig imorgon och börjar halv tolv på fredag! Såååå då är det helgdag idag! Typ fredag och imorgon lördag! Slipper vara ledig på en tråk-söndag, känns skönt!! Haha, okey jag är störd jag vet!:P

Blev promenad ikväll med mina stora små syskon^^ Hahaha xD Trevligt men har ont i benen nu!!

Hmm, jag ska göra massor imorgon, meeen funderar på att ta lite sovmorgon? Till halv nio kanske? Får nog göra en punktlista!!:)

  • städa KLART mitt rum (= ett evighetsprojekt men nu är det faktiskt snart jul)
  • powerwalk promenix
  • rida ut i skogen (broder + Midde följer med^^)
  • systemet
  • besiktiga min bil 17:20 (om jag inte glömmer det!!!:O har ju redan betalt skiten?)
  • party party^^

Annnddd that's it! Tror ja iaf;)

Vivre update kommer senare ikväll eller imorgon fm;)

Hittade en fin bild på Middelina<3

 

 


Paus

Mycket seg dag på jobbet! Meeeen lite roligt, hehe... Nu har jag hävt i mig knäckemackor, fick sånt jävla sötsug förut:O Men nu är det botat!!:D

Hepps, dags att byta om och dra till ridhuset^^



Totally Update De Senaste Dagarna!!!

Tjaaa tjaaaa;) (=modernt fjortisspråk)

Lördagen var awesomee, förfestade hos brorsans kompis Anton i hjo med deras kompisar;) Fett najjs! Träffade Fridus och hennes andra hälft Emil das Snake på boggan! Awesome x2!!
Kvällen slutade ju inte alls som väntat dessvärre, haha men men shiet happens! xD

Söndagen bestod av att kolla på Vampire Diaries och ta det lugnt! Åkte upp och borstade lite på min häst med:)

Idag har det varit jobb som stod på schemat! Gick bra, lugnt som bara den! Har kollat på lägenhet med, bllir nog icke den... Men har en till att kolla på i helgen!! Är rätt säker på att jag kommer ta den!:D Wieeeeeeee

Ridhuset med Fridus!!! Blev det nu på kvällen med^^ As kuligt jueeeee, det bästa är när hon sitter och nyser i bilen. Hahaha, stackarn!!! xD

Gick riktigt bra att rida, Vivre stod igår så var lite på alerten i början. Men hon skärpte sig sen och gick riktigt bra!!:D Nu är det bara lite mer framben, få upp huvudet lite, lite till och lite mer påskjut i bak som saknas i den korta arbetstraven, så är vi där vi ska sen! Awesooommeeeee<3<3 Galoppen fick hon arbeta mer fritt, stod upp och hon fick rulla på i lite friskare tempo, i någon liten form bara.

Frida red lektion med, tihiii tahaaaa, alltid lika kul!! Vivre var trött och Frida lite seg i benen men dom klarade sig bra ändå! Kändes som att vi fick ut det vi ville av passet:) Hon är duktig min Fridus!!:D:D

Hepps, långt inlägg men det är väl kul??!!:D:D Ska kolla på ett avsnitt till av min kära lilla vampyr serie nu!! Sen blir det sängen, får lite sovmorgon, börjar halv nio i Skövde;P

Vivre e rundare nu än vad hon var här, min fina ponny<3



Saturday Night Feverrrrrr

WOhooo lördag då! What upppp??? :D Har fått sova till halv tolv idag!!! Sweeeeettt;P Har köpt lite vin med, och sen vart i stallet. Kom en tjej och kollade på Vivre! Ska se om jag kan hitta en medryttare nämligen. Mycket bra, hon ska provrida på fredag. Var bara och kollade när jag red och så. Hon verkar mycket trevlig, så ska bli spännande!!

Ikväll satsar jag på dimma till tusen, ska bara ha några att parta med oxå!! Fridus ska kanske ut, men hon ska på "vuxenmiddag" först. Hmmm, förfest någon??;)

Hepps, dax att hoppa in i duschen nu... Ska äta strax! Ska se om jag kanske hinner fixa mitt hår som jag vill ha det. Brukar bli spray och mousse till tusen snabbt som attan! Men jag vill ju ha lockar!!! Måste prova kläder med, hmmm... Neeee det får nog bli ett glas vitt strax, det löser allllaaa problem!! För stunden iaf;)

Seee yaaaaa bitcheeessss <3



Totally sluuuuutttt

Hujeda var denna dag har varit seg! Heeeelt otroligt!!!:O Nu är den iaf snart slut, har krupit ner i sängen<3 Ska upp tidigt och rida imorgon med en liten sväng. Sedan jobb 11.30-20 återigen och sen tar jag helg!! Funderar skarpt på en fet sovmorgon både lördag OCH söndag??!! MEEENNN jag vet hur det brukar bli, kommer säkert massa saker som måste göras. Och så vippssss så försvinner min mysstund:/

Hepps lite Vampire Diaries nu innan John Blund kommer!! (får nog skynda mig)


Tummarna högt i skyyyyyyn, hahahahaha

SJUK!!!

fyyy satan är sjuk och mår pissss!! Blev en ridtur iaf, Vivre var pigg och knäpp! Hon måste bli av med lite (mycket energi). MEN jag orkar typ inget, mår skiiittt. Men men får la se.. Kanske kan galoppa massa imorgon, mindre jobbigt än dressyr för min del just nu! Annars är jag väldigt dressyr sugen för tillfället!^^

Hepps skynda sig till jobbet  nu då.. Bahaaahhhh

Pössss på er:D



Brännskadad

Satan brände mig lite ordentligt på jobbet i torsdags, får åka till farbror doktorn (eller sköterskan som telefonisten på vårdcentralen rättade mig med, haha) imorgon, 9 ska jag vara där. Måste fixa stallet innan.. Satan klockan är redan tjugo i ett... Att jag aldrig lär mig att jag måste sova:/ Happs, bara att bita i det sura äpplet helt enkelt!!

Sleeeeepppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Duktig Jessica:)

Uschans är as trött! Blir inte bättre av att jag ska upp om lite drygt sex timmar med??!:O
I vilket fall måste jag säga att jag ändå var lite duktig idag! Gick en rask promenad nu på kvällen även fast jag var trött! OCH lite matlagning blev det allt^^ Sååå i helgen blir det till att städa för nu blir det fullt upp några dagar!:)

Gick bra att rida btw! Hon kändes fräsch och alldeles lagom pigg, hon har ju iaf stått i tre dagar nu?? Tihiii.. Hon behövde nog det! Blev tempoväxlingar i trav idag. Drog ett par varv i galopp i båda varven med. Hon behöver sträcka ut sig lite, men blev allt lite tempoväxlingar där med!:) Duuuktiggg heeeessstttt:D Pappa tyckte btw att det var jätte kul att Vivre följde efter honom, haha. Han gick runt i ridhuset och svängde, och hon gjorde lika dant. Haha, tänk vad kul man kan ha xD

Heppssss sovaaaaaa, stallet med Susanne imorgon strax innan sju! Sov så gott:)




THEEEE WEEKEENDDDD

Asså jag vEt seriöst inte vart jag ska börja xD Skit bra helg. Ladies Night var helt galet och så fruktansvärt bra!!! Lördag var väl lite små jobbigt eftersom att det inte blev så mycket sovit på natten där? *tihiii*
Mycket jobb blev det allt, och tidigt i säng! Söndagen blev seeeeeg, haha, MEN sen vart det bio med Fridus på kvällen, as najjs! Såg "In Time" med Justin Timberlake, oohhhh snygg pöjjkk!;) Riktigt bra film med, väldigt spännande!!

Idag har jag legat raklång på soffan hela dagen, är jätte trött:/ Helt slut efter helgen liksom.. Måste egentligen städa, gå en promenad och laga mat tills imorgon. Men orkar inte xD Ska till ridhuset ikväll iaf, pappa är snäll och följer med:) Får la kanske laga lite mat imorgon på fm innan jobbet. Det har jag tänkt planera nu iaf! Och promenad imorgon kväll, kanske hinner gå en idag med, måste ju det!!

Hepps, skulle ladda ned Vampire Diaries, men det gick inte??? Ska kolla med syrrans dator istället, kunde inte ladda ned något annat heller på min? Är ju inte as expert på datorer liksom xD

Hepps heppsss middag nu då kanske??? :)


Livet Just Nu

Dagens Låt: Jessie J - Who You Are

Ska försöka mig på och skriva så ofta jag kan. Speciellt nu efter det inlägg jag skrev häromdagen (deep shit) hehe. Jag vill inte se allt så himla allvarligt, inte ta åt mig så mycket. Har iaf mycket bättre självinsikt nu. Känner att jag har kommit långt med att bli den personen som jag vill vara. Och det känns så himla skönt, en jävla massa arbete och energi har det kostat. Men trivs man inte med hur man är som person och vad man har för tankesätt är det bara att jobba på det.
Jag har tagit det hela ännu ett större steg framåt nu det senaste, och är mäkta stolt över mig själv! Och det säger jag inte för att jag ska verka självgod, tvärtom! Måste få berömma mig själv oxå, det räcker med nedklankningar ibland;) Jag har fortfarande en del kvar att jobba på, det vet jag. Man kan alltid bli bättre och jag har hållt på med detta i fyra- fem år nu. Att utveckla mig själv som person och ändra. Inte för att någon har sagt åt mig att göra detta. Eller någon viss person sagt något speciellt, verkligen inte. Det är bara jag själv som velat detta, tror det finns en hel del som är glada för det med. Men det viktigaste för mig i slutändan är hur jag mår.

Just nu mår jag både jätte bra och lite dåligt på samma gång. Det dåliga är väl att det blir så mycket just nu och jag känner mycket press. Känns ibland som att jag bara försöker men inte kommer någon vart, eller går bakåt? Famlar runt lite på måfå skulle man kunna säga. En del press som jag känner och tycker att jag får, vet jag är lite smått inbillning. Jag har lätt för att ta åt mig och ibland känner jag mig knäckt av jätte små saker. Men det är tyvärr lite så jag fungerar för tillfället.
Det bra är att jag snart har allt jag kan önska mig. Fina vänner och många vänner! Min älskade EGNA häst står i världens bästa stall, ja har ett heltidsjobb med underbara arbetskollegor och en väldigt bra chef! Snart har jag lägenhet och inte långt kvar på lånet på min bil. Jag känner mig lycklig!

Vad saknar ni i livet? Eller är väldigt glada över att ni har?

Finaste bilden på mig och Maria <3


Ridlektion/Ladies Night

Igår var det ridlektion för Monica! Himla bra den kvinnan, lär mig massor!! Ska bara komma ihåg allt med;P Ne men vi knatade på, jag och Vivre fick jobba röven av oss! SKIT KUL:D Blev att öva ställningar, galoppera en hel del, skänkelvikningar och hörnpasseringar! Ska börja med muskelbygget ordentligt nu tyckte Monica, för konditionen har vi redan fixat! Så ska se över foderstaten igen, haha känns snart som jag gör det jämnt xD Gick riktigt bra med, fick as mycket tips och ska snart ha lektion igen! Måste införskaffa lite pengar först med^^ Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer men.. haha:P

Har ridit ut en sväng nu imorses (var i stallet 06.50!), Susanne och Middelina var med, alltid lika kul:D:D Imorgon blir det tömkörning som står på schemat och sen kaffe och powerwalk med Fridus!!

Hepps nu ska jag kolla klart på Mannen som talar med hundar och sen blir det första powerwalken, och fler kommer det bli!! Ska bli min nya passion, det läste jag på aftonbladet;D Jobb ikväll 16:30-02 med bästaste JUliusssssss!


P.s... Ladies Night Imorgon Med Sköna Brudar, längtar som fan!! Cissi, Annelie, Marita<3<3 d.s..



Snart blir jag mig själv igen, längtar <3

Måndag/Tisdag:)

Har varit i ridhuset båda dessa dagar, Fridus var oxå med och red! Så Vivre fick gå dubbellektion två dagar i rad, det behöver hon!:) Det gick riktigt bra, känner att vi börjar få med schwung i steget nu med! Frida knatar på och kämpar! Är faktiskt lite imponerad över hur mycket stadigare det går för henne i ridningen nu. Och att hon börjar få med hela Vivre i arbetet med!:) Totally Awesome!!!!:D:D

Måste tillägga att jag var grymme i driven i måndags med, mohahahhahaha xD

Hepps Hepps dags att ringa på en lägenhet nu då, ska kolla på en nästa vecka med. MEN man måste ju kika runt på lite olika liksom;)



Fatta Najjsssss!!

Hajjemennn helgen har varit fullspäckad av jobb som vanligt;) Skit bra har det gått!! Lördagen erbjöd även paarty med otroligt trevligt sällskap;D Fett najjsssss!!

Nee asså ja e as trött, ska upp tjugo i sex imorgon och nu e klockan halv tolv:/ Ska skriva mer imorgon! (om ja inte jobbar över massa och får superstressa till stallet imorgon med xD

Pöss på er!!

Deep Shit

Asså shiet vad gick fel eller? Är snart tjockare än någonsin??:O Haha xD  Fyy känns inte as kul.. Det värsta är nästan att jag lixom på något konstigt vis trivs i det? Det låter skit konstigt men det är sant! Jag vill verkligen inte se ut så här, men jag trivs ändå med det. Eller ja, jag har blivit mycket mer självsäker. Det är nog det. Har börjat fila på hur jag vill se ut det senaste nu när jag förstått att jag typ e tjock? xD Det låter rätt hemskt men har kommit till ordentlig insikt nu! Jag har inte som mål att bli skit smal. Men lite mer lagom! Har slutat äta stora portioner, dricker läsk på jobbet men endast light (vet att det inte e bra men inga kalorier iaf!). Och rider fem gånger i veckan. Så nu är det dags för fas två tänkte jag. Har ändrat min lilla konstiga livsstil successivt under en ca månads tid nu. Har definitivt inte gått ner något. Men börjar känna mig piggare!:) Så för att gå ner nu då som jag ska börja med... Måste jag äta nyttigare med! Asså majjo på mackan sex dagar i veckan och hamburgare fem dagar i veckan är kanske inte optimalt? Det som är så konstigt är att jag har jätte lätt (typ iaf) att gå ner i vikt. Har ju gjort det ett par gånger och det har gått skit smidigt! MEN hur håller man skiten då??!! JO jag har kanske kommit på en idé, man ändrar allt långsamt. Man får inte ha bråttom helt enkelt. Ska sätta upp ett rimligt mål för de närmsta månaderna och sen inleds fas tre. Dvs att nå det slutgiltiga målet! Så alltså ändra livsstilen en del! Puh, känns bra att få ut sig det här. Brukar vara mest hästtjöt men måste skriva lite deep shit ibland med känner jag! Någon som har ett superbra tips (något som man inte hört förut) så säg till!! Jag ska inte gå med i någon super-diet grejjs, det håller inte i längden;)

Skicka gärna en kommentar om ni vill, men ingen skit som "du är fin som du är". Det kan man säga till vem som helst och jag känner mig inte snyggast när jag träder in i ett rum. Det ska man göra, och det kommer jag göra!


Last Friday Night nanananaaaa

Jaaa liiite lovely friday faktiskt!:) Red ut tidigt på morgonen, fett najjs!! Blev en del galopp faktiskt, det tyckte hon var kuligt! och jag med:) Lite impad över att hon var pigg men inga dumheter, så som slänga sig eller stanna. Hon får sånna ideér ibland! Älskar min lilla hästis när hon e på det humöret hon var på igår:) Vilket hon oftast är som tur e! Haha...

Jobbade röven av mig 12-15.30! As kul men f**k vad jobbigt det blev ett tag xD Idag kommer det smälla till ordentligt så ska bemanna smart som faeeennnn FORT SKA ALLT GÅ!!!! Hahaha xD TAGGAAAAAA!!!!!

Har äntligen kommit iväg jag och Susanne och köpt torv!!:D Så nu är Vivre ordentligt nedbäddad^^ Fick lite rabatt och ca 8 kilo (eller om det va mer) hästgodis GRATIS, det var skiiit bra!! Använder ju en del när vi tränar;) Tihiii:D

På kvällen blev det familjemiddag och Idoltittande:P Var inte helt hundra på vem jag ville skulle åka ut? Men tycker helt klart att "Amandorna" och Robin är sketa bra!! Mina tre guldklimpar;)

Have a Nicceeeee dayyyy:P

Jag och Middelina <3


Torsdagens Ridpass!

Hajjemen igår (torsdag) hade jag tänkt rida lite mer löst och ledigt. Dvs längre tyglar, låg, rund form och väldigt mycket säteshjälper. Meeeen sen är det som så att Vivre inte hade galopperat på ett par dagar xD Såå fick plocka upp tyglarna för hon var lite för pigg för detta! Gick bra ändå blev lite smått hawaii-ridning men det var kul:) Drog några varv i galopp på gärdet och det var uppskattat! Haha, först ville hon helst bara bocka istället för att gå framåt! Men sen kom hon på att det var faktiskt roligare att springa runt! Söt häst man har:P

Tjoooflöjjtttt nu ska ja kika runt lite på nätet;) Imorgon blir det lite partajj^^

Förstår inte ibland hur nyfiken en häst kan va egentligen men? hahaha xD

Tömkörning tis/ons

Jajjemen då var man tyyyp ikapp med uppdateringen då! Känns skönt, vill ju skriva så ofta som möjligt juuuee!!;)

Denna veckan har jag försökt lära mig själv att tömköra på riktigt! Hehe, har bara tömkört två shettisar innan, typ för förra året. Och that's it! Men nu har jag då alltså försökt mig på att longera HÄST! Dvs min Vivre:)
Både tisdag och onsdag för att få lite rutin på det hela. Har ingen tömkörningslina så fick bli två longerlinor istället. Fungerade lååångt över förväntan! Var själv ute på gärdet och Vivre har inte blivit tömkörd sen de förra ägarna gjorde det, förra året någon gång! Det var lite vingligt ett tag men fick till det ganska bra sen, ska öva, öva och öva! Skit bra motion för mig med kan jag meddela, jag blev mer svettig än vad Vivre blev!:O Vet inte om det är normalt?
I vilket fall trippade hon faktiskt på bra, tog även in henne på volt med emellanåt. Jag har inte så bra kondis längre! Fick till bra ställning även i vänster varv (som hon har svårt för) stundtals! Duktig häst:)

Hepps om man kanske ska sova ändå? Så kommer jag upp i tid imorgon:)


Hahahaha hittade denna otroligt vackra bild på Haldor;D

Lördag 29/10

Hajjemen Halloween stod på schemat! Whop Whop^^ Vet inte vad man ska säga att jag var utklädd till men någon form av "sexy-witch" blev det la xD Åkte i vilket fall tåg till Örebro och hälsade på mina kära vän Ketthö!!!!:D Har inte träffat henne sen i vintras så det var himla trevligt!! Blev lite hemmapartajj med mycket snack och förfestspelet!! Roligt och konstigt folk, det gillar jag;) Ketthö hade klätt ut sig till Nunna, faaaast hennes version då! Ni får se en bild här nedan på oss^^ Det dumma är att mitt löshår med jätte rosa stora slingor i inte syns och inte Ketthös spoookyyyy linser!!! Så ni får lägga in det i höövveettt när ni tittar på bilden;)



Tisdag 25/10

Okey, eftersom att jag har gjort en del roliga saker förra veckan ändå så får jag uppdatera om dom nu i efterhand:)

Idag var jag och Fridus i ridhuset med Vivre! Mycket roligt, men blir ju rätt sent dess värre men det dör man inte av!;P
Först red jag ca halv timme, dressyr då såklart! Flyttade framdelen lite grann och mycket travarbete! Vivre har ju skrittats otroligt mycket det sista nu och mer skrittarbete kommer det att bli! Så tänkte att nu får det bli lite mer trav än vanligt idag, bara för att vi är i ridhuset^^ Tog lite galopp med såklart, det gick hyffsat, kunde gått bättre. Fick inte till det helt, men var nog för att jag inte gjorde helt perfekta galoppfattningar. Blev lite vinglig och fattningarna lite diffusa. Men men det är bara att jobba, ibland sätter jag dom som en smäck!!

Sedan fick Fridus rida lektion för mig, i ca 40 min! Åhhh vad jag har saknat det, vet inte när jag höll en lektion senast!!:D:D Som tur är var det hon som föreslog det, alltid roligast då^^ Och det gick riktigt bra, hon har ju inte ridit as mycket de senaste åren lixom. Men vi fick allt in lite känsla där på slutet!:) Tur att Vivre har sin "ridskolehästsida" med och inte bara är knäppis!
Frida fick göra mest basic-grejjer såklart, hörnpasseringar, volter, lite ökningar i trav, och öva på halt från trav! I slutet var både hon och Grisen helt slut! Haha, så "my mission complete". Tyckte det gick mycket bra, hon är duktig juuee!!!<3

Detta var min lovely tisdag förra veckan då:)


RSS 2.0